En fotografering hos pigefotografen.dk er GRATIS i 2 timer!

Dette gælder for alle piger på mindst 18 år - og der er ingen øvre grænser.
Du skal dog være topløs på nogle af billederne, hvis det skal være gratis.
Nogle af billederne vil blive vist her på hjemmesiden.
 
En anden måde at blive fotograferet gratis på (hvis du ikke vil have dine billeder på en hjemmeside som alle kan se gratis), er ved at lave nøgenbilleder til min betalingsside (klik her for at se forsiden gratis).
Så er der ikke så mange som ser dine billeder, da folk jo skal betale for at komme ind på hjemmesiden. Og samtidig har du mulighed for at tjene lidt penge på fotograferingen.
 
Du kan også vælge at betale kr. 1800,- for en fotografering (stadig 2 timer).
Hvis du betaler for fotograferingen, så skal dine billeder IKKE vises på mine hjemmesider, men jeg viser naturligvis gerne alle dem som du selv vælger (hvis du da gerne vil have nogle vist).
 
Uanset hvad du vælger, så er der god tid til at du kan skifte tøj/stil/makeup alle de gange du har lyst.
Husk at du gerne må tage både en vinterfrakke & badetøj med uanset hvilken tid på året du kommer, da jeg jo har mulighed for at udskifte baggrunden på billederne efter at jeg har taget dem.

Du behøver ikke at have bestemt dig for om du vil betale for en fotografering eller om du hellere vil have den gratis, før du kommer.
Men jeg udlevere ikke nogle billeder før du ENTEN har betalt ELLER har skrevet under på at jeg må vise billederne.
Det har også den fordel for dig, at hvis du (mod forventning) ikke kan li' de billeder jeg har lavet, så kan du bare gå igen. Billederne vil herefter blive slettet. Hvis du på et senere tidspunkt fortryder at du har fået en gratis fotografering og derfor gerne vil have fjernet dine billeder fra min hjemmeside igen, så betaler du det hvad der svarer til en alm. fotografering (pt. kr. 1800,-) at få fjernet billederne.

Uanset om du vælger en gratis fotografering eller om du betaler for det, så får du en cd-rom eller en dvd med mindst 200 billeder på - og ofte mellem 300 & 600.
Og selv om du vælger en gratis fotografering, så er du velkommen lige så ofte du har lyst.
 
Dine billeder bliver under alle omstændigheder kun vist her på hjemmesiden hvis du har skrevet under på at de må vises.
 
Er du GRAVID og ønsker du at blive fotograferet 1 gang hver måned i 9 måneder?
Du kan komme og få taget mindst 30-40 billeder hver måned 9 gange i alt for kun. kr. 2000,- i alt
Og også i dette tilfælde kan du naturligvis vælge at blive fotograferet GRATIS, hvis jeg må vise billederne på hjemmesiden . Du må dog højst have trusser på i dette tilfælde, hvis det skal være gratis.
Hvis du betaler for fotograferingen, så skal dine billeder IKKE vises på mine hjemmesider, men jeg viser naturligvis gerne alle dem som du selv vælger (hvis du da gerne vil have nogle vist). 
Du kan evt. få samlet dine billeder (max 2 fra hver mdr.) ind i det samme billede i stil med dette: