Priser på pasfoto:
 
Alle m/k børn & voksne er velkomne til at komme forbi Løgten / Skødstrup mellem Hornslet & Århus (efter aftale)  for at få lavet 8 flotte pasfoto for kr. 400,- INC. FOTOGRAFERING

Det er naturligvis dyrere end i en fotoautomat - til gengæld bliver dine billeder taget med et prof. kamera, hvilket betyder at du altid på et senere tidspunkt vil kunne få lavet flere kopier eller måske en kæmpe forstørrelse af dine billeder - op til plakatstørrelse.

Og har vi ikke alle prøvet det med billederne fra fotoautomaterne? Enten er de dårlige (og i værste tilfælde er det 4 ens) og du stopper 60-80 kr i igen og får samme dårlige resultat en gang til - eller også er der endelig et billede som ser godt ud - og så kan det ikke forstørres eller printes igen! De tider er forbi nu.

Jeg tager mindst 30 forskellige billeder. Du vælger selv det bedste, som så printes ud med 8 ens foto (400,-) eller i 4 ens + 4 ens i passtørrelse (kr. 500,-)
Efterfølgende print (enten de samme eller 1 eller med 2 andre billeder fra samme fotografering) koster kun 100,-

Hvis du i samme omgang ønsker at få lavet forstørrelser, så koster det for:

1 stk. 10x15 cm. kun kr. 80,- pr. stk. med 1 billede på
1 A4 ark kun kr. 300,- pr stk. (du bestemmer selv om der skal være 1 stort foto eller 2 mindre foto på ca. 15x20 cm)
Ved bestilling af mere end 2 ekstra A4 billeder, er prisen kun kr. 200,- på de efterfølgende billeder.

Hvis du er interesseret, kan du købe en cd-rom med alle billederne på - så kan du selv printe dem ud igen & igen. Pris kun kr. 800,-

Hvis du er en pige på mindst 18 år, kan du godt få taget pasbillederne gratis, hvis du vil lade dig fotografere topløs til denne side (noget for noget - jeg får nogle billeder at vise frem, og du får 8 gratis pasbilleder printet ud + mange andre gode billeder med hjem på en cd-rom - helt gratis).

Pasbilleder vil naturligvis IKKE blive vist på hjemmesiden.